стрілка навігації     стрілка навігації  Сьомга у фользі





Сьомга у фользі

Сьомга у фользі
автор рецепта Автор: Катя



Вам знадобиться:

  • 700 г філе сьомги
  • 2 лимона
  • 2 цибулини
  • 2-3 ст.л. олії
  • сіль, перець
  • 1 ч.л. сушеного майорану
  • фольга

Спосіб приготування:
Філе сьомги промити, обсушити паперовим рушником.

Цибулю нарізати півкільцями. На сковороді обсмажити цибулю до прозорості, близько 10 хвилин.

Посолити цибулю, додати майоран. Перемішати. Відкласти.

Нарізати лимони кружальцями. Викласти на сковороду і обсмажити на сильному вогні кілька хвилин, поки лимони злегка не покоричневіє. Додати бадьян, влити 1/3 склянки води, дати закипіти. Зняти з плити.

На деко викласти лист фольги, якщо у вас вузька фольга, то знадобиться 2 листа, щоб покрити філе цілком.

На фольгу викласти шар смаженої цибулі. Потім викласти філе сьомги. Натерти філе сіллю і перцем.

Зверху викласти смажені лимони та бадьян. Підняти краї фольги і скріпити між собою.

Поставити в розігріту духовку до 190 градусів на 35-40 хвилин.

Вийняти з духовки, відкривати фольгу дуже акуратно, щоб не обпектися парою зсередини. Сьомга у фользі готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: