стрілка навігації     стрілка навігації  Червона риба запечена у фользі





Червона риба запечена у фользі

Червона риба запечена у фользі
автор рецепта Автор: Ірина



Вам знадобиться:

  • 1 кг червоної риби (сьомга, лосось)
  • сіль
  • приправа для риби
  • 3 ст.л. оливкової олії
  • 2 зубчики часнику
  • 2 ст.л. соєвого соусу
  • 1 ч.л. подрібненого імбиру
  • 1 ст.л. меду (за бажанням)
  • цедра лимона
  • трохи свіжої петрушки

Спосіб приготування:
Рибу випатрати і промити, розрізати вздовж навпіл. Вийняти при хребті маленькі кісточки, зручно виймати пінцетом: проведіть долонею, там де колится та стирчить кісточка, просто витягніть її пінцетом.

Червону рибу посолити і посипати приправою для риби.

Оливкову олію змішати з нарізаним часником, соєвим соусом, імбиром, натертою цедрою і медом. Отриманим маринадом змастити рибу і посипати нарізаною петрушкою.

Викласти на деко лист фольги з запасом, щоб можна було загорнути рибу. Змастити фольгу злегка олією і викласти червону рибу шкірою вниз. Загорнути рибу у фольгу, піднімаючи краї. Поставити деко з рибою в духовку, розігріту до 200 С. Запікати близько 20 хвилин, потім відкрити фольгу і запікати ще 10-15 хвилин, щоб верх підрум'янився. Червона риба запечена у фользі готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: