стрілка навігації     стрілка навігації  Тріска з сиром





Тріска з сиром

Тріска з сиром
автор рецепта Автор: Марьяна



Вам знадобиться:
тріска - 300г
цибуля ріпчаста - 1 / 2 цибулини
масло вершкове - 200г
сир тертий (краще швейцарський) - 100г
молоко - 200г
лавровий лист, гірчиця, перець чорний мелений, сіль - за смаком

Спосіб приготування:
Зварити філе тріски в молоці: посоливши до смаку, поклавши лавровийлист і половину цибулини. Готову тріску обсушити, остудити, пропустити через м'ясорубку 2 рази. Отримане пюре розтерти з маслом, тертим сиром, гірчицею і перцем. Посолити за смаком. Викласти масу на продовгасте блюдо, придати їй форму риби, а для краси ложкою зробити зверху візерунок у вигляді луски. Тріска з сиром готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: