стрілка навігації     стрілка навігації  Сьомга в духовці з горіховою скоринкою





Сьомга в духовці з горіховою скоринкою

Сьомга в духовці з горіховою скоринкою
автор рецепта Автор: Христина



Вам знадобиться:

  • 3 ст.л. гірчиці
  • 3 ст.л. масла
  • 5 ч.л. меду
  • 1/2 склянки панірування
  • 1/2 склянки горіхів
  • 3 ст.л. петрушки
  • 6 (120 г) філе сьомги
  • сіль і перець
  • лимон

Спосіб приготування:
Розігріти духовку до 200 С градусів.

Змішати гірчицю, мед і вершкове масло (розтоплене).

В іншій мисці змішати дрібно нарізану петрушку, панірувальні сухарі і дрібно порубані горіхи.

Посолити і поперчити кожне філе. Викласти на деко. Змастити маринадом і посипати крихтою з горіхами і панірувальними сухарями.

Пекти близько 15-20 хвилин. Подавати гарячим з картопляним пюре або рисом, прикрасивши скибочками лимона. Сьомга в духовці з горіховою скоринкою готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: