стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Реберця в духовці





Реберця в духовці

Реберця в духовці
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться:

  • 500 г реберець
  • 1 ст.л. меду
  • 2 ст.л. кетчупу
  • 3 ст.л. соусу ткемалі
  • сіль і перець

Спосіб приготування:
Реберця промити і обсушити паперовим рушником.

Натерти ребра сіллю і перцем, можна використовувати паприку і будь-які ваші улюблені спеції.

Мед змішати з кетчупом і ткемалі.

Добре обмазати реберця отриманим соусом.

Викласти в глибоку вогнетривку форму. Запікати при температурі 180 градусів близько 30 хвилин. Реберця в духовці готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: