стрілка навігації     стрілка навігації  Тріска з квасолею





Тріска з квасолею

Тріска з квасолею
автор рецепта Автор: Оксана



Вам знадобиться:
філе тріски - 500г
квасоля - 1 стакан
масло вершкове - 50г
олія оливкова (або будь-яку рослинну рафіновану) - 4 ст. л.
цибуля ріпчаста - 2 цибулини
часник - 2 зубчики
хліб білий - 8-12 скибочок
чорний мелений перець і сіль за смаком

Спосіб приготування:
Квасолю відварюють у підсоленій воді. Рибу відварюють окремо, охолоджують і нарізають дрібними шматочками. Дрібно нарізану цибулю і роздавлений часник обсмажують в суміші вершкового масла і оливкової олії в глибокій сковороді, вводять 2 ст. л. вареної квасолі і обсмажують все разом. Кладуть в сковороду шматочки риби і решту квасолі, солять, перчать і витримують на середньому вогні 10-15 хв. Рибу подають до столу на скибочках обсмаженого в олії білого хліба. Тріска з квасолею готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: