стрілка навігації    стрілка навігації  Томатний крем-суп з базиліком





Томатний крем-суп з базиліком

Томатний крем-суп з базиліком
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться:

  • 4 помідора - очистити, видалити насіння і нарізати кубиками
  • 4 склянки томатного соку
  • 14 листочків свіжого базиліка
  • 1 стакан жирних вершків
  • 100 г вершкового масла
  • щіпка солі і перцю за смаком

Спосіб приготування:
Помістіть помідори і томатний сік в каструлю для супу на середньому вогні. Варіть 30 хвилин. У комбайні або блендером подрібніть томатну суміш разом з листям базиліка, і поверніть пюре в каструлю.

Поставте каструлю на середній вогонь і додайте жирні вершки і вершкове масло. Приправте сіллю і перцем. Нагрійте, помішуючи, поки масло не розтопиться. Не кип'ятіть. Томатний крем-суп з базиліком готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: