стрілка навігації     стрілка навігації  Рибний рулет





Рибний рулет

Рибний рулет
автор рецепта Автор: Олена



Вам знадобиться:
рибне філе - 600г
білий хліб - 2 скибочки
цибуля ріпчаста - 1 цибулина
яйце - 1 шт.
молоко - 1 / 2 склянки
масло вершкове - 2 ст.л.
мелений чорний перець, сіль, зелень петрушки - за смаком

Спосіб приготування:
Філе риби, кільця цибулі, розмочений в молоці, а потім віджатий білий хліб (можна батон) пропустити через м'ясорубку. Одержавши фарш посолити, додати перець, злегка збите яйце і добре вимішати масу. Додати розтоплене масло, ще раз перемішати. Сформувати фарш в довгастий рулет, покласти його на посипаний сухарями деко і запекти в духовці до готовності, поливаючи сметаною. Готовий рулет нарізати скибочками, прикрасити зеленню петрушки і подати з овочами. Рибний рулет готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: