стрілка навігації     стрілка навігації  Картопля тушкована з грибами





Картопля тушкована з грибами

Картопля тушкована з грибами
автор рецепта Автор: Катя



Вам знадобиться:

  • 1 кг картоплі
  • 300 г грибів (краще білих або шампіньйонів)
  • 1 - 2 цибулини
  • олія для смаження
  • 1 ст.л. борошна
  • 3 ст.л. сметани
  • сіль, перець
  • 1 лавровий лист

Спосіб приготування:
Картоплю очистити, нарізати середніми скибочками, залити холодною водою.

Гриби нарізати тонкими пластинками, цибулю дрібно нарізати. На олії обсмажити цибулю до прозорості близько 10 хвилин, потім додати гриби і обсмажити ще 10 хвилин, додати 1 ст.л. борошна та сметану, перемішати.

У каструлю скласти картоплю, додати гриби з цибулею, перемішати. Долити водички, щоб тільки покрити картоплю. Додати сіль, перець, лавровий лист. Довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати картоплю близько 25 хвилин, до готовності.

Готову картоплю з грибами добре посипати свіжою зеленню. Картопля тушкована з грибами готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: