стрілка навігації     стрілка навігації  Запечена картопля з різними начинками





Запечена картопля з різними начинками

Запечена картопля з різними начинками
автор рецепта Автор: Христина



Вам знадобиться:
великі картоплини 4 шт.
олія оливкова 1 ст. л.
сіль
Для начинки з креветками:
гострий червоний перець 1 / 2 шт.
чеснок 2 зубчики
цибуля зелена 3 пера
олія 1 ст. л.
сік одного лайма
базилік сушений 1 щіпка
варені очищені креветки 150 г
Для начинки з сосисками:
консервована біла фасоля 150 г
сосиски 2 шт.
гострий соус 1 ст. л.
олія 1 ст. л.
нарізана петрушка 1 ст. л.

Спосіб приготування:
Розігріти духовку до 200 ° C. Картоплю вимити й обсушити. Покласти у вогнетривку форму, полити оливковою олією, посипати сіллю. Запікати до повної готовності, 1,5 ч.
У цей час підготувати начинки. З гострого перчика видалити насіння, м'якоть подрібнити. Часник очистити і нарізати скибочками. Зелену цибулю вимити і нашаткувати.
У сковороді розігріти олію й обсмажити зелену цибулю, гострий перчик і часник, 1 хв. Додати креветки, сік лайма і базилік. Посолити за смаком і прогріти, 1-2 хв.
Сосиски нарізати кружальцями. Розігріти в сковороді олію і обсмажити сосиски, по 2-3 хв. з кожного боку, до коричневого кольору. Додати квасолю, гострий соус, чорний перець і петрушку. Ретельнопе ремішати і готувати 3-4 хв.
Готову  гарячу картоплю надрізати хрест-навхрест щоб утворились корзинки. Наповнити картоплю підготовленими начинками. Запечена картопля з різними начинками готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: