стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Торт з полуницею





Торт з полуницею

Торт з полуницею
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться для торту з полуницею:

  • для тіста:
  • 1 ст. цукру
  • 1 яйце
  • 1 ст. кефіру
  • 1 ст. борошна
  • 1 ч.л. соди
  • 3. ч.л. какао
  • для крему і начинки:
  • вершки 500мл
  • полуниця 1 кг
  • сироп

Спосіб приготування торту з полуницею:
Збити в густу піну яйце з цукром.

Загасити соду в кефір і влити в суміш цукру і перемішати з яйцем.

Додати борошно і какао, перемішати.

Влити тісто в змащену маслом форму і поставити в духовку на 30 хв. при температурі 180 градусів.

Вийняти корж з духовки і розрізати його на 2 частини.

Просочити коржі сиропом.

Збити вершки міксером і змастити один корж.

Полуницю розрізати і покласти на вершки на перший корж. Покласти на полуницю другий корж, зверху покласти вершки , і ,не розрізаючи на шматки, увіткнути полуницю. Торт з полуницею готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: