стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Торт Королівський





Торт Королівський

Торт Королівський
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться для торту Королівський:

  • На 1 корж:
  • 2 яйця
  • 1 склянка цукру
  • 1 склянка борошна
  • 1 склянка сметани
  • 0,5 ч. ложки соди
  • 1 пачка ваніліну
  • 1 ст.л. какао
  • Крем:
  • 500 гр вершкового масла
  • 1 банка згущеного молока
  • "просочення":
  • 250 мл води
  • 100 гр цукру
  • Прикраса:
  • 200 гр волоських горіхів

Спосіб приготування торту Королівський:
Випікаємо два коржа.

Світлий корж. Яйца розбити в чашку, додати цукор. Добре збити.

В яєчно - цукрову суміш додати сметану, соду, ванілін, муку. Добре перемішати.

Получится рідке тісто. Тісто влити у форму і випікати до готовності.

Темный корж. Готується як і попередній, тільки додати 1 ст. ложку какао.

Готовые коржі остудити. Кожен розрізати вздовж на дві частини. Получиться чотири коржа.

"Просочення". У воду додати цукор. Довести до кипіння, постійно помішуючи. Цукор повинен розченитись. Остудити.

Крем. Масло і згущене молоко, добре перемішати.

Чередуючи кольори, накладати коржі один на інший, кожен з них просочуючи "просоченням" і намастити кремом.

Готовий торт з усіх боків обсипати подрібненими волоськими горіхами. Торт Королівський готовий.
Смачного!



Коментарі:

вкусняшка торт

Автор:   Світлана
Дата:   2014-12-16

Додати коментар:

Текст: