стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Торт Червоний оксамит





Торт Червоний оксамит

Торт Червоний оксамит
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться для торту Червоний оксамит:

  • Коржі:
  • 190 гр. борошна
  • 1/2 ч.л. соди
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1 ст.л. з гіркою какао
  • 150 гр. цукру
  • 1 ч.л. ванільного цукру
  • 3/4 склянки олії
  • 125 гр сколотин (можна замінити кефіром або натуральним йогуртом навпіл з молоком)
  • 1 яйце
  • 1/2 ч. л. столового оцту 9%
  • 1 ст.л. рідкого червоного барвника (якщо інше не зазначено на упаковці)
  • Крем:
  • вершковий сир (маскарпоне або ін.) і вершки 35% у співвідношенні 2:1, цукор за смаком

Спосіб приготування торту Червоний оксамит:
Коржі: Борошно просіяти і змішати з содою, сіллю і какао.

Цукор і ванільний цукор розтерти з маслом, додати яйце і збити суміш.

Сколотини змішати з оцтом і барвником, перемішати, з'єднати з масляною сумішшю, перемішати. В отриману суміш всипати борошно і все перемішати.

Заповнити форму тістом і випікати при 180С до готовності (хвилин 25-30). Готовий корж остудити, акуратно розрізати і промазати кремом.

Крем: Охолоджені вершки збити з цукром, додати сир і перемішати до однорідності. Прикрсити торт. Торт Червоний оксамит готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: