стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Торт з сиром





Торт з сиром

Торт з сиром
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться для торту з сиром:

  • Начинка:
  • 300 г м'якого сиру (бажано сухіше)
  • 300 г вершків 38% жирності
  • 1 ст. ложка желатину
  • 0,5 склянки теплої води
  • 1 стакан малини протертої з цукром
  • 0,5 плитки шоколаду
  • Тісто:
  • 100 г масла
  • 2 яйця
  • 250 г борошна
  • 1 ч. ложка розпушувача
  • 0.5 склянки цукру
  • 1 пакетик ванільного цукру.

Спосіб приготування торту з сиром:
Розчинити в теплій воді желатин.

Для тіста збити яйця з цукром, додати розм'якшене масло, ванільний цукор і борошно з розпушувачем, гарненько перемішати.

Викласти тісто в роз'ємну форму, змащену маслом.

Спекти корж в духовці при температуре 180 гр.

Вийняти корж з духовки і дати йому охолонути, не виймати з форми.

Вершки збити в міксері, намагайтеся їх не перебити.

Малину протерти від зернят крізь сито.

В окремому посуді збити сир з малиною.

Дві маси з'єднати, спробувати на цукор, якщо не вистачає, то додати цукрової пудри за вашим смаком і акуратно ввести розчинений желатин.

Викласти сирну масу на остиглий корж.

Поставити в холодильник на 3 години.

Потім зверху посипати тертим шоколадом. Торт з сиром готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: