стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Торт з гарбуза





Торт з гарбуза

Торт з гарбуза
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для торту з гарбуза:

  • Гарбузове пюре - 150 гр
  • яйце-1 шт
  • оливкова олія-1 ст.л.
  • цукрова пудра з корицею - 2 ст.л.
  • розпушувач для тіста - 1 ч.л.
  • мускатний горіх - щіпка
  • висівки - 100 гр(можливо більше, а може і менше)
  • кисломолочний вершковий сир - 150 гр
  • цукрова пудра - 2 ст.л.

Спосіб приготування торту з гарбуза:
Гарбузове пюре збиваємо з яйцем і 1 ст.л. цукрової пудри.

Додаємо оливкову олію, мускатний горіх, розпушувач і 50 гр вершкового сиру і перемішуємо.

Потім поступово додаємо мелені висівки. У мене пішло приблизно 100 гр. Тісто має вийде пластичним.

Загортаємо у плівку і кладемо в холодильник на 3-4 години( я на ніч залишила).

Далі зробити маленькі коржики ( діаметром 12-15 см) завтовшки 2-3 мм.

Випікаємо при 170С близько 10-15 хвилин кожен корж.

Тим часом збиваємо решту сиру (100 г) з 1 ст.л. цукрової пудри.( але можна і по-більше зробити крему, справа смаку)

Змащуємо 1 корж кремом і закриваємо другим.

Зверху присипаємо цукровою пудрою або прикрашаємо за бажанням. Торт з гарбуза готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: