стрілка навігації    стрілка навігації  Суп з ковбасою





Суп з ковбасою

Суп з ковбасою
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться для супу з ковбасою:

  • картопля середня 4 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 середня або невелика головка (хто як любить)
  • 1 невелика морква
  • ковбаса (варена) грам 150-200
  • яйце куряче сире 1 шт.
  • зелень: кріп, петрушка, цибуля.
  • сіль і спеції за смаком

Спосіб приготування супу з ковбасою:
Картоплю миємо, чистимо, нарізаємо кубиками, кидаємо в каструлю з водою (близько 2х літрів).

Поки картопля вариться, нарізаємо дрібно цибулю, натерту моркву, ковбасу ріжемо невеликими кубиками.

Нарізані цибулю і моркву і ковбасу обсмажуємо на сковорідці з олією, на середньому вогні, щоб цибуля не згорів.

До того часу, як буде зажарка готова, буде готова і картопля.

Викладаємо зажарку в каструлю. Додаємо сіль і спеції (зі спецій зазвичай використовую тільки чорний мелений перець, 1-2 листочка лаврового листа, можна додати сушену суміш коріння: пастернак, петрушка, селера).

Розбиваємо і розмішуємо яйце в окремій чашці. Виливаємо його в каструлю, безперервно помішуючи, поки яйце не загусне».

Вимикаємо плиту, додаємо дрібно нарізану зелень (замість свіжої зелені можна використовувати сушену або морожену, якщо використовуєте сушену, то її необхідно додавати за кілька хвилин до закінчення готування). Суп з ковбасою готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: