стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Болгарський салат





Болгарський салат

Болгарський салат
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться:
солодкий перець (болгарський);
кукурудза консервована;
копчене м'ясо;
цибуля;
зелена квасолька в стручках;
сушений базілік;
сметана, майонез.

Спосіб приготування:
Перець помити і нарізати соломкою, стручки квасолі вимити, відварити в киплячій воді на протязі 3 хвилин, витягнути, охолодити і поперерізати. Нарізати м'ясо соломкою, цибулю порізати тоненькими півкільцями. Сметану і майонез змішати.На блюдо викласти все по колу гірками, в центр налити майонез і посипати базиліком.
Змішати все перед подачею до стоу.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: