стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Як приготувати Тірамісу





Як приготувати Тірамісу

Як приготувати Тірамісу
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться для Тірамісу:

  • 500 г сиру Маскарпоне
  • 250 г (34-36 штук) печива Савоярді
  • 400 мл кави, краще заварної, а не розчинної
  • 100 г цукру
  • 4 яйця
  • какао-порошок
  • збиті вершки за смаком
  • пара столових ложок коньяку, вина Марсала, лікеру, рому, але це також добавка за смаком.

Спосіб приготування Тірамісу:
Відокремлені від білків, жовтки ретельно перетерти з цукром. З'єднати сир з жовтково-цукровою сумішшю і все перемішати, причому сир повинен бути кімнатної температури.

Яєчні білки збити в пишну піну і додати до попередніх продуктів. Після білків в крем можна додати трохи збитих вершків, щоб десерт був ще ніжніший.

Охолоджену каву вилити в окрему посудину і швидко вмочати в неї палички печива. Якщо тірамісу готується з додаванням алкоголю, він додається до кави.

Покрите кавою печиво викласти так, щоб не було просвітів, у форму з високими бортиками. Викласти на шар Савоярді половину крему. Покласти другий шар печива і зверху решту крему.

Посипати десерт порошком какао і прибрати в холодильник на 4-6 годин. Тепер Ви знаєте як приготувати Тірамісу.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: