стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Яловичина запечена з травами і беконом





Яловичина запечена з травами і беконом

Яловичина запечена з травами і беконом
автор рецепта Автор: Вікторія



Вам знадобиться:

  • 1 кг яловичини
  • 5 столових ложок олії
  • 1 столова ложка чебрецю
  • 10 смужок бекону
  • 10 листя шавлії
  • часник
  • перець
  • сіль

Спосіб приготування:
Перш ніж приготувати м'ясо, потрібно приготувати маринад. Для цього змішуємо олію, чебрець. Подрібнюємо один зубчик часнику і додаємо його в маринад, потім додаємо трохи перцю і солі. Ретельно перемішуємо.
 
Тепер беремо яловичину, нарізаємо невеликими шматочками і замочуємо в маринаді. Ставимо розігріватися духовку. Перекладаємо м'ясо у форму для запікання, зверху кладемо листя шавлії і бекон. Відправляємо м'ясо в духовку на 1 годину і запікаємо при 180 градусах. Яловичина запечена з травами і беконом готово.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: