стрілка навігації    стрілка навігації  Квасолевий суп з макаронами





Квасолевий суп з макаронами

Квасолевий суп з макаронами
автор рецепта Автор: Катя



Вам знадобиться для квасолевого супу з макаронами:

  • 3 ст.л. оливкової олії
  • 1 цибулина, порізати пір'їнками
  • 2 зубчики часнику, подрібнити
  • 2 400 г банки томатного соусу для пасти
  • 1,5 л води
  • 1 ст.л. сушеної петрушки
  • 1 1/2 ч.л. сушеного базиліка
  • 1 1/2 ч.л. сушеного орегано
  • 1 ч.л. солі
  • 1 (400 г) білої квасолі, злити рідину
  • 1 (400 г) коричневої квасолі, злити рідину
  • 1/3 склянки (30 г тертого сиру Пармезан)
  • 1 (500 г) пачка макаронів для супу (ріжки, персні тощо)

Спосіб приготування квасолевого супу з макаронами:
У великій каструлі на середньому вогні обсмажте цибулю в оливковій олії до прозорості, хвилин 5. Додайте часник і тушкуйте ще 1-2 хвилини.

Зменшіть вогонь і додайте томатний соус, воду, петрушку, базилік, орегано, сіль, квасолю і пармезан. Варіть 1 годину.

Відваріть макарони окремо у відповідності з інструкцією на упаковці; злийте воду. Додайте в суп. Квасолевий суп з макаронами готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: