стрілка навігації     стрілка навігації  Риба в томатному соусі





Риба в томатному соусі

Риба в томатному соусі
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться для риби в томатному соусі:

  • 500 г рибного філе (тріска, тілапія)
  • сіль, перець за смаком
  • 2 ст.л. борошна
  • олія для смаження
  • 2 ст.л. вершкового масла
  • 1 цибулина
  • 2 помідора, нарізати
  • свіжа петрушка
  • 1 стакан білого сухого вина

Спосіб приготування риби в томатному соусі:
Рибне філе нарізати шматочками, посолити, поперчити, обваляти в борошні і обсмажити по 2 - 3 хвилини з кожного боку на олії.

У сотейнику розтопити вершкове масло, додати дрібно нарізану цибулю і обсмажити близько 5 хвилин, до прозорості.

Додати шматочки риби, нарізані помідори, дрібно нарізану петрушку, додати сіль і перець. Влити вино, накрити кришкою і тушкувати близько 20 хвилин. Риба в томатному соусі готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: