стрілка навігації     стрілка навігації  Паска з мармеладом





Паска з мармеладом

Паска з мармеладом
автор рецепта Автор: Леся



Вам знадобиться для паски з мармеладом:

  • 2 яйця
  • 100 г вершкового масла
  • 100 г цукру
  • 500 г кисломолочного сиру
  • 200 г вершків
  • 1 ч.л. ванільного екстракту
  • 250 г кольорового мармеладу

Спосіб приготування паски з мармеладом:
Сир протерти через сито, або прокрутити через м'ясорубку.

Додати до нього вершкове масло кімнатної температури.

Збити яйця з ваніллю і цукром.

Додати вершки. Поставити отриману суміш на вогонь і варити до загустіння, близько 3-5 хвилин. Зняти і дати охолонути протягом декількох хвилин.

Мармелад нарізати кубиками.

Сир змішати з вершками і мармеладом.

Укласти в пасочницю або якщо її немає, можна скористатися маленьким друшляком, для того, щоб стікала сироватка. Скласти марлю в кілька шарів, вистелити пасочницю або друшляк, викласти сирну масу, загорнути краї і зверху поставити тягар.

Прибрати в холодильник на кілька годин.

Після чого дістати, акуратно вийняти з форми, перевернувши і знявши марлю. Прикрасити нарізаним мармеладом. Паска з мармеладом готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: