стрілка навігації     стрілка навігації  Риба під маринадом





Риба під маринадом

Риба під маринадом
автор рецепта Автор: Ліля



Вам знадобиться для риби під маринадом:

  • 500 г рибного філе
  • сіль
  • 2 ст.л. борошна
  • олія для смаження
  • 1 велика цибулина
  • 2 моркви
  • 2 ст.л. кетчупу
  • 2 ст.л. майонезу
  • 1 стакан води
  • 1/4 ч.л. перцю горошком
  • 1 лавровий лист

Спосіб приготування риби під маринадом:
Рибу порізати невеликими шматочками. Злегка посолити і обваляти в борошні. Обсмажити кілька хвилин на олії. Укласти рибу щільним шаром на сковороді.

Дрібно порізати цибулю, натерти моркву. Покрити зверху рибу рівним шаром моркви і цибулі.

Змішати 2 столові ложки майонезу і кетчупу. Добре перемішати до однорідності. Влити 1-1 .5 склянки води, ретельно розмішати, щоб майонез не заварився згодом крупинками.

Залити рибу з овочами отриманим маринадом. Посолити, додати перець горошком і лавровий лист.

Накрити кришкою і поставити тушкуватися на середньо-низькому вогні 25 хвилин (або в духовку на 180С). Риба під маринадом готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: