стрілка навігації     стрілка навігації  Макаронна запіканка





Макаронна запіканка

Макаронна запіканка
автор рецепта Автор: Леся



Вам знадобиться для макаронної запіканки:

  • 2 склянки макаронів або яєчної локшини
  • 250 г яловичого фаршу
  • 1 цибулина, нарізати
  • 2 зубчики часнику, подрібнити
  • 1 солодкий болгарський перець, нарізати
  • 1 стакан дрібно нарізаної ковбаси пепероні
  • 2 склянки томатного соусу для піци
  • 4 ст.л. молока
  • 1 стакан тертого сиру моцарелла

Спосіб приготування макаронної запіканки:
Розігріти духовку до 180 С.

Зварити макарони, промити. Не переварюйте!

У сковороді підсмажити фарш з цибулею, часником і солодким перцем. Злити зайвий жир. Додати відварені макарони, пепероні, томатний соус і молоко. Все перемішати. Викласти в 2 л форму для випічки.

Запікати 20 хвилин при 180 С. Посипати зверху сиром, повернути в духовку і пекти ще 5-10 хвилин. Макаронна запіканка готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: