стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Голубці в мультиварці





Голубці в мультиварці

Голубці в мультиварці
автор рецепта Автор: Леся



Вам знадобиться для голубців в мультиварці:

  • 1 качан капусти
  • 700 г свинячого фаршу
  • 1/2 склянки рису
  • 2 цибулина
  • 2 моркви
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • 2 ст.л. сметани
  • сіль, перець за смаком
  • 1 лавровий лист

Спосіб приготування голубців в мультиварці:
Капусту покласти у велику каструлю і відварити близько 10-15 хвилин, потім розібрати на листя. Зрізати ущільнення.

Приготувати начинку: потерти 1 цибулину, додати у фарш, додати сирий рис, сіль і перець. Добре перемішати. Отриманим фаршем начинити капустяне листя, згорнути їх конвертиком.

Дрібно нарізати цибулю що залишилася і натерти морквину, додати в чашу мультиварки масло і покласти овочі. Включити програму "Випічка" на 25 хвилин, обсмажити моркву з цибулею.

Після закінчення режиму викласти голубці в каструлю. Злегка перемішати, щоб морква і цибуля були рівномірно розподілені. Змішати сметану, томатну пасту і 1 склянку води, додати сіль, перець і лавровий лист. Полити голубці зверху. Поставити в режим "Тушкування" на 1.5 години. Голубці в мультиварці готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: