стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Смажені кабачки





Смажені кабачки


Вам знадобиться для смажених кабачків:

  • 3 невеликих кабачка
  • 1 солодкий перець
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 4 ст.л. оливкової олії
  • 2 ст.л. борошна
  • сіль, перець
  • петрушка
  • 2 моркви

Спосіб приготування смажених кабачків:
Нарізати цибулину, обсмажити до прозорості на оливковій олії.

Перець нарізати смужками, моркву потерти. Додати перець і моркву до цибулі, обсмажити кілька хвилин.

Кабачки або цукіні нарізати невеликими кубиками. Обваляти їх у борошні.

Покласти кабачки на сковороду до інших овочів. Обсмажити 2-3 хвилини на впевненому вогні.

Накрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати близько 15 хвилин.

Дрібно порізати петрушку і часник. Коли овочі будуть готові посипати їх зеленню і часником, перемішати. Смажені кабачки готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: