стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Вишневе варення





Вишневе варення

Вишневе варення
автор рецепта Автор: Віка
кухня Кухня: Українська



Вам знадобиться для вишневого варення:

  • 2 кг вишні
  • 2, 300 кг цукру
  • 2 пакетика желфікса або желатину

Спосіб приготування вишневого варення:
Кісточки видалити з вишень.

Вміст двох пакетиків "Желфікса" змішати з 4 ст. ложками цукру. Всипати в вишню і все перемішати.

Вишню поставити на вогонь, та довести до кипіння.

Додати цукор, що залишився і знову довести до кипіння, після закипання варити ще 3 хвилини і зняти з вогню.

Добре перемішати, зняти всю пінку. Також варення можна законсервувати. Варення розлити по банках.

Банки закрити і перевернути догори дном на 5 хвилин. Вишневе варення готове.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: