стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Кабачки на зиму





Кабачки на зиму

Кабачки на зиму
автор рецепта Автор: Леся
кухня Кухня: Українська



Вам знадобиться для кабачків на зиму:

  • 2 кг. кабачків
  • 600 гр. моркви
  • 600 гр. цибулі
  • 400 гр. томатної пасти
  • 400 гр. води
  • 1 стакан цукру
  • 1 стакан олії
  • оцту трохи менше 1 склянки
  • 1ст. ложка солі
  • 4 зубчика часнику
  • 4 великих м'ясистих болгарських перцю

Спосіб приготування кабачків на зиму:
Кабачки добре очистити, та порізати кубиками (якщо кабачки старі то розрізати їх вздовж і вийняти усю м'яку серцевину з насінням).

Моркву натерти на тертці.

Крупно порізати цибулю і обсмажити.

Часник роздавити часникодавкою.

Викласти всі продукти в каструлю, додавши інші інгредієнти, і перемішати.

Варити близько 30хв., з моменту закипання, час від часу помішувати.

Розлити в стерилізовану тару та закатати, перевернути, укутувати не обов'язково. Кабачки на зиму готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: