стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Гарбузове варення





Гарбузове варення

Гарбузове варення
автор рецепта Автор: Віка
кухня Кухня: Українська



Вам знадобиться для гарбузового варення:

  • Гарбуз 1 кг
  • Цукор 1 кг
  • Сік 1 лимона
  • Кориця за смаком
  • Імбир за смаком

Спосіб приготування гарбузового варення:
Гарбуз очистити, дрібно порізати.

Додати цукор, сік одного лимона, насипати трохи кориці, імбиру за смаком.

Все перемішати і залишити на тривалий час, щоб гарбузові шматочки просочилися сиропом. Іноді помішувати.

Поставити на повільний вогонь. При повільному нагріванні довести до кипіння. Як закипить, помішуючи, поварити ще 4 хвилини.

Скласти в банки та закатати, поставити догори дном до повного охолодження. Гарбузове варення готове.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: