стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Помідори консервовані





Помідори консервовані

Помідори консервовані
автор рецепта Автор: Віка
кухня Кухня: Українська



Вам знадобиться для консервованих помідорів:

  • На 4 склянки води:
  • Цукровий пісок - 1 склянка
  • Сіль - 2 ч.л. (не йодованої)
  • Перець чорний горошком декілька горошин
  • Кориця - невеликий шматочок ( ~1 см ) або щіпка
  • Гвоздика - 3 - 4 бутона
  • Лавровий лист - 1-2 на банку
  • Оцтова есенція! - 1 ч.л. на 3х літрову банку

Спосіб приготування консервованих помідорів:
На 4 склянки води покласти перець горошком, гвоздику, корицю, лавровий лист, цукор і сіль, довести до кипіння і розчинення цукру та солі, остудити до теплого стану. Вимиті помідори розкласти у чисті банки, залити маринадом і стерилізувати з розрахунку:

1-літрова банка - 7 хвилин.

2-літрова - 10 хвилин.

3-літрова - 15 хвилин.

В останній момент додати оцтову есенцію. Закатати! Перевернути догори дном до охолодження! Помідори консервовані готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: