стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Баклажани на зиму





Баклажани на зиму

Баклажани на зиму
автор рецепта Автор: Катя
кухня Кухня: Домашня



Вам знадобиться для баклажанів на зиму:

  • 6 кг баклажан
  • 4-5 солодкого болгарського перцю
  • 2-3 гіркого перцю
  • 200 гр часнику
  • 0,5 склянки 9% оцту
  • 0,5 склянки олії
  • 2 ст. ложки солі
  • 1 склянка цукру

Спосіб приготування баклажанів на зиму:
Баклажани порізати вздовж і впоперек на 8 частин. Засипати сіллю, дати постояти 2 години.

Готуємо розсіл. Солодкий, гіркий перець і часник пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо олію, сіль, цукор і оцет. Розсіл варимо 6-7 хвилин.

Заливаємо розсолом баклажани і варимо ще 5 хвилин.

Баклажани розкладаємо в банки, заливаємо розсолом і закатуємо. Баклажани на зиму готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: