стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Варення з темного винограду





Варення з темного винограду

Варення з темного винограду
автор рецепта Автор: Люба
кухня Кухня: Українська



Вам знадобиться для варення з винограду:

  • Виноград 1500 гр. (чиста вага без гілочок)
  • Цукор 500гр.
  • Цукор коричневий 250гр.
  • Кориця 1 паличка або 1ч.ложка.

Спосіб приготування варення з винограду:
Виноград помити, перекласти у форму для запікання, засипаємо цукром (обидва види), перемішуємо, накриваємо форму фольгою і ставимо в духовку при 150 градусах.

Через 30 хвилин дістати форму, фольгу зняти, варення перемішати, додати корицю. Збільшити температуру до 170-180 градусів і знову в духовку, вже без фольги години на 3, періодично помішуючи.

Гаряче варення розливаємо по банках і прибираємо на зберігання або подаємо до чаю. Варення з винограду готове.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: