стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Вірменський соус





Вірменський соус

Вірменський соус
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для вірменського соусу:

  • 3 ст.ложкм томатної пасти(іран)
  • 1 ч.л дрібної солі
  • 1 ч.л. цукор
  • 1/4 кавової ложечки чорний перець
  • 1/4 кавової ложечки червоний перець
  • 50 гр.води
  • 1 велика цибулина ( дрібно нашаткована в ручну!!)
  • 4 зубчиків часнику ( дрібно нашатковані в ручну!!)
  • 3 ст.ложки оливкової олії
  • пучок кінзи

Спосіб приготування вірменського соусу:
Всі інгридієнти перемішати. Цибулю і часник краще порубати в ручну, не користуватися терками. Поставити в холодильник години на чотири, щоб усі продукти "подружилися". Вірменський соус готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: