стрілка навігації     стрілка навігації  Сирна паска





Сирна паска

Сирна паска
автор рецепта Автор: Выка



Вам знадобиться для сирної паски:

  • 500 г кисломолочгого сиру 18/%
  • Пів склянки цукру
  • Стручок ванілі
  • 1 жовток
  • 100 гр вершків 33%
  • 50 гр вершкового масла
  • Горішки, цукати

Спосіб приготування сирної паски:
Сир перетерти через сито.

Змішати жовток, цукор і насіння ванілі(у мене стручок, можна використовувати ванільний цукор.)

Додати до жовтково-цукрової суміші 3-4 столових ложки кокосового молока (у мене воно було щільним, як масло) і 50 гр вершкового масла. Додати сир.

Збити вершки до густого стану, ввести їх в сирну суміш, акуратно перемішати ложкою.

Покришити горішки і цукати, залишити трохи цілих, додати до основної маси.

В пасочницю покласти марлю, складену в 2 шари. Наповнити форму сирною сумішшю, підставити блюдце, для сироватки, зверху закрити краї марлі, і покласти вантаж, прибрати в холодильник мінімум на ніч! Сирна паска готова.
Смачного!



Коментарі:

САЙТ КЛАААССС

Автор:   НІНА
Дата:   2014-04-07

Додати коментар:

Текст: