стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Торт медово шоколадно горіховий





Торт медово шоколадно горіховий

Торт медово шоколадно горіховий
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться:

  • 1 яйце
  • 150 грам цукру
  • 30 грам маргарину
  • 1 чайна ложка соди
  • 2 столові ложки меду
  • 3 столові ложки молока
  • 400 грам муки
  • 2 - 3 столові ложки какао
  • Для крему:
  • 1 яйце
  • 2 столові ложки борошна
  • 100 грам цукру
  • 300 грам молока
  • 300 грам вершкового масла
  • волоські горіхи
  • Для глазурі:
  • 100 грам шоколаду
  • 100 грам вершкового масла

Спосіб приготування:
Всі інгредієнти, крім борошна та какао, перемішуєте і розтоплюємо на невеликому вогні, проварюють до зміни кольору. Знімаєте з вогню, додаєте борошно і какао, замішуєте тісто.
Розкачуєте частинами, вирізуєте кришкою або іншою формою однакові млинці по 4 - 5 мм. і випікаєте на посипаному борошном деку, пару хвилин.
Крем:
Яйце збивають з цукром, додають борошно і потроху, помішуйте доливаєте молоко.
Проварюємо заварний крем на водяній бані або на дуже маленькому вогні, постійно помішувати, до повного загустіння.
Охолоджуєте. Потім збиваєте розм'якшене масло і по ложці додаєте заварну масу, збиваєте.
Коржі намазуєте заварним кремом, посипати горіхами. Залишаєте при кімнатній температурі, приблизно на 1 - 2 години, щоб коржі просочилися.
Глазур:
На водяній бані розтоплюємо шоколад разом з маслом і заливаємо торт зверху.
Ставите торт в холодильник для застигання. Торт медово шоколадно горіховий готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: