стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Соус до мяса





Соус до мяса

Соус до мяса
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для соусу до мяса:

  • Бульйон м'ясний 500-600 мл.
  • Сир коричневий 200 гр.
  • Карамельні краплі 5-6 крапель.
  • Печериці або будь-які наявні у вас гриби 200-300 гр.
  • Борошно пшеничне 1ст.ложка.
  • Сіль за смаком.
  • Масло вершкове 20-30 гр.

Спосіб приготування соусу до мяса:
У каструльці бульйон довести до кипіння, покласти в нього коричневий сир, нарізаний скибочками або шматочками і розчинити в бульйоні при помішуванні.

Гриби нарізати пластинками і підсмажити їх на сковорідці, без кришки, на вершковому маслі до красивої рум'яної скоринки. Додати борошно, перемішати і обсмажити до рум'яності борошна.

Влити черпак соусу, перемішати, щоб не було грудочок, і перелити загустілий соус з сковорідки в каструльку до соусу.

Додати карамельні краплі, колір соусу стане приємно шоколадним.

Довести до кипіння, зняти з вогню. При бажанні в соус до мяса можна додати трохи вершків, для більшої ніжності, але буде смачно і так! Соус до мяса готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: