стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Домашні вафлі з карамеллю





Домашні вафлі з карамеллю


Вам знадобиться для домашніх вафель:

  • Для тіста:
  • 500 г пшеничного борошна
  • 250 г розтопленого вершкового масла
  • 150 г цукру
  • 60 мл теплого молока
  • 4 1/2 ч.л. швидкорозчинних дріжджів
  • 1 яйце
  • Для начинки:
  • 200 г м'якого коричневого цукру
  • 250 мл темної патоки або меду
  • 50 г вершкового масла
  • 1 ч.л. меленої кориці

Спосіб приготування домашніх вафель:
Приготувати тісто для вафель: для цього змішати масло, борошно, цукор, дріжджі, молоко і яйце. Місити, поки тісто не стане гладким і еластичним. Викласти тісто в миску і дати піднятися близько 45 хвилин.

Для начинки у каструлі змішати патоку, коричневий цукор, масло і корицю. Добре перемішати і відставити у бік.

Розігріти вафельницю. Тісто розділити на невеликі кульки розміром з волоський горіх, в залежності від розміру вашої вафельниці. Покласти тісто і обсмажити вафлі до золотисто-коричневого кольору.

Обрізати краї, розрізати вафлі вздовж на 2 половинки, поки ще гарячі вафлі. Змастити начинкою одну половинку, накрити другою половинкою. Повторити з рештою вафель. Домашні вафлі з карамеллю готові.
Смачного!



Коментарі:

супер-супер-ням-ням-ням+)))))))))))))))))))))

Автор:   аня
Дата:   2014-06-29

Додати коментар:

Текст: