стрілка навігації     стрілка навігації  Пшенично-житній хліб





Пшенично-житній хліб

Пшенично-житній хліб
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для житнього хліба:

  • 1 1/2 склянки води
  • 2 ст.л. яблучного оцту
  • 2 1/2 склянки пшеничного борошна в/с
  • 1 стакан житнього борошна
  • 1 ч.л. солі
  • 2 ст.л. маргарину
  • 2 ст.л. меду
  • 1 ст.л. коричневого цукру
  • 3 ст.л. какао-порошку (без цукру)
  • 1 ч.л. розчинну каву в гранулах
  • 1 ст.л. кмину
  • 2 ч.л. сухих активних дріжджів

Спосіб приготування житнього хліба:
Інгредієнти помістити в відерце хлібопічки в порядку, зазначеному виробником, запустити машину. По закінченні циклу відразу дістати і покласти на решітку остигати. Пшенично-житній хліб готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: