стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Напій з журавлини





Напій з журавлини

Напій з журавлини
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться:

  • 3 1/2 л води
  • 3 склянки журавлини
  • 2 склянки цукру
  • 2 апельсина вичавити сік
  • 2 лимона, вичавити сік
  • 12 гвоздичок
  • 2 палички кориці

Спосіб приготування:
У великій каструлі доведіть воду до кипіння. Киньте журавлину і варіть 10 хвилин або поки вся журавлина не полопается. Процідіть через сито, давлячи ягоди давкою для пюре або дерев'яною ложкою. Вийде журавлинний морс.

В морс додайте цукор, апельсиновий сік, лимонний сік, гвоздику і паличку кориці. Накрийте кришкою і настоюйте 1 годину. Напій з журавлини готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: