Головна     Рецепти тортів    Торт з заварного тіста



Торт з заварного тіста

Торт з заварного тіста
Автор: Теттяна

Розділ: Рецепти тортів

00

Вам знадобиться для торта з заварного тіста:

  • Для тіста:
  • вершкове масло - 150 грамів
  • борошно - 1,5 склянки
  • вода - 1,5 склянки
  • яйця - 6 штук
  • Для крему:
  • вершки - 400 грамів
  • варене згущене молоко - 1 банка 
  • Для прикраси:
  • кокосова стружка
  • волоські горіхи

Спосіб приготування торта з заварного тіста:
Візьміть глибоку каструльку і нагрійте в ній воду з цукром і вершковим маслом, поки вона не закипить. Зніміть її з вогню, додайте просіяне борошно і замішуйте, поки тісто не почне відставати від стінок каструлі. 
Потім остудіть до температури 40 градусів і по одному, постійно помішуючи, введіть яйця. 
Перекладіть тісто в кондитерський мішок і викладіть його невеликими кульками на деко, застеливши його пергаментним папером. 
Випікайте при 180-190 градусах, щоб тісто стало золотисто-жовтим. 
Щоб приготувати крем, збийте охолоджені вершки зі згущеним молоком, щоб вийшла міцна піна. 
Коли почнете збирати торт, умочіть готові кульки в крем і викладіть їх у круглу глибоку форму, застеливши її харчовою плівкою. Потім поставте торт на 2 години в холодильник.
Через 2 години, накрийте його плоскою тарілкою і переверніть. Зніміть харчову плівку і змастіть торт кремом, що залишився. 
Зверху прикрасьте торт кокосовою стружкою і волоськими горіхами. Торт з заварного тіста готовий.
Смачного!





Додати коментар:

Текст:


Добавити рецепт


Нові рецепти
Манний пудинг
Овочева запіканка
Запіканка з куркою та рисом
Кабачкова запіканка
Банановий торт на кефірі
Курячі тефтелі
Курячі рулетики з сиром