стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Торт - Політ





Торт - Політ

Торт - Політ
автор рецепта Автор: Оксана



Вам знадобиться:

  • Для коржів:
  • яєчні білки - 5 штук
  • цукор - 320 грамів
  • смажений арахіс - 130 грамів 
  • Для крему:
  • яєчний жовток - 1 штука
  • цукор - 150 грамів
  • молоко - 100 мілілітрів
  • вершкове масло - 200 грамів
  • ванільний цукор - 10 грамів
  • какао - пів чайної ложки

Спосіб приготування:
Для приготування коржів подрібніть смажений арахіс. Охолодіть яєчні білки і збийте їх міксером у густу піну. Потім, збиваючи міксером білки, з'єднайте їх з цукром і добре перемішайте. З'єднайте отриману суміш з горіховою крихтою і знову ретельно перемішайте. 

Зробіть з тіста два круглих коржа. Випікайте коржі в духовці при 100 градусах, щоб вони набули жовтуватий колір. 

Щоб приготувати крем, з'єднайте жовток і молоко. Потім всипте цукор і добре перемішайте. Варіть суміш на паровій бані, весь час перемішуючи. 

Далі охолодіть, всипте ванільний цукор і покладіть розм'якшене вершкове масло. Все перемішайте і збийте міксером. Відокремте столову ложку крему і з'єднайте його з какао.

Збірка торта: остудіть коржі, складіть їх один на одного, ретельно прошаруйте кремом. Прикрасьте верх торта кремом шоколадного кольору. 

Поставте торт в холодильник на годину. Торт - політ готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: