стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Печиво Савоярді





Печиво Савоярді

Печиво Савоярді
автор рецепта Автор: Валя



Вам знадобиться для печива Савоярді:

  • 4 яйця
  • 125 г цукру
  • 1 ч.л. ванілі
  • 1/8 ч.л. солі
  • 115 г борошна

Спосіб приготування печива Савоярді:
Розігріти духовку до 190 С. Застелити 3 дека пергаментом або папером для випічки. Приготуйте кулінарний мішок з звичайною круглою насадкою діаметром 1.25 см.

Відокремте білки від жовтків. Збийте жовтки з половиною цукру. Збивайте до білястого кольору, приблизно 5 хвилин.

В іншій, чистій і сухій мисці, чистими лопатями для міксера, збийте білки в м'яку піну, поступово додаючи сіль, і другу половину цукру.

Акуратно з'єднайте білки з жовтками.

Просійте борошно в миску з яєчною сумішшю. Обережно перемішайте.

Наповніть кулінарний мішок половиною тіста і зробіть печива розміром 9 см, рядами, залишаючи між печивом проміжки 4 см. Повторіть з другою половиною тіста.

Випікайте печиво Савоярді в розігрітій до 190 С духовці близько 15 хвилин, поки печиво Савоярді не стане твердим і золотистим. Зніміть пергамент з печивом з дека і покладіть остигати на решітку. Коли печиво охолоне, зніміть печиво з пергаменту. Для зберігання приберіть в герметично закритий контейнер, прокладаючи шари печива папером. Печиво Савоярді готове.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: