стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Кекс з консервованою вишнею





Кекс з консервованою вишнею

Кекс з консервованою вишнею
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться для кексу з вишнею:

  • 300 г вершкового масла
  • 2.5 склянки цукру
  • 1 ст.л. ванілі
  • 1 ст.л. мигдального екстракту або Амаретто
  • 5 яєць
  • 1/4 ч.л. солі
  • 1 склянку концентрованого молока
  • 2 2/3 склянки борошна
  • 1 стакан рубаних волоських горіхів
  • 100 г консервованої вишні

Спосіб приготування кексу з вишнею:
Підготуйте високу форму для кексу діаметром 20-25см - рясно змастіть її вершковим маслом і присипте борошном.

Розм'якшене масло, цукор, ваніль і мигдальний екстракт ретельно розітріть. Поступово, одне за іншим, вбийте яйця, потім додати концентроване молоко. Борошно ( 2 1/3 склянки) і сіль спочатку змішайте разом, а потім додайте в яєчну суміш. Борошно змішайте з горіхами, додайте в тісто і перемішати. В самому кінці акуратно вмішайте вишні.

Тісто викладіть у форму і поставте форму в холодну духовку, яку потім розігрійте до 150 С. Випікайте близько 2 годин, перевіряючи на готовність сірником. Готовий кекс з вишнею вийміть з духовки і охолодіть у формі хвилин 15, а потім переверніть на сервірувальну тарілку. Кекс з консервованою вишнею готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: