стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Глазур для печива





Глазур для печива

Глазур для печива
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться для глазурі для печива:

  • 1 склянка цукрової пудри
  • 2 ч.л. молока
  • 2 ч.л. цукрового сиропу (кукурудзяного або інвертного)
  • 1/4 ч.л. мигдального екстракту (не обов'язково)
  • харчові барвники

Спосіб приготування глазурі для печива:
У невеликій мисці змішайте цукрову пудру з молоком до пастоподібного стану. Додайте цукровий сироп і мигдальний екстракт і збивайте, поки глазур не стане гладкою і блискучою. Якщо глазур вийшла дуже густа, додайте ще трохи цукрового сиропу.

Розкладіть глазур в різних чашках. У кожну чашку додайте харчовий барвник, щоб отримати різні кольори. Інтенсивність кольору буде залежати від кількості барвника. Умочіть печиво в глазур або нанесіть глазур пензликом на печиво. Глазур для печива готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: