стрілка навігації     стрілка навігації  Торт - Ніжна хмаринка





Торт - Ніжна хмаринка

Торт - Ніжна хмаринка
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:
- 1 яйце,
- 1 / 4 склянки цукру,
- 3 ст. ложки (з невеликими гірками) борошна,
- 2 ст. ложки молока,
- 1 ч. ложка розпушувача,
- 250г сирної маси,
- 250г 20% сметани,
- 0,5 склянки цукру,
- 200г чорносливу,
- 10г  желатину,
- тертий шоколад.

Спосіб приготування:
1. Яйце розтерти з цукром, всипати борошно з розпушувачем, влити молоко і все збити. Викласти тісто в змащену маслом форму і випекти корж в розігрітій духовці до 200 ° С до готовності. Корж з форми не виймати.
2. Желатин замочити на 15 хвилин в ? склянці холодної кип'яченої води.
3. Чорнослив помити, залити окропом, якщо чорнослив кислий, додати ? склянки цукру.
4. Через 15 хвилин порізати невеликими шматочками. Рідина, що залишилася від чорносливу процідити і влити в склянку з желатином.Склянку з желатином поставити на водяну баню і, помішуючи, прогріти до розчинення желатину.
5. Сметану збити з сирною масою і цукром, влити желатин. Коли маса почне злегка густіти, покласти чорнослив, обережно перемішати і викласти на корж. Поставити в холодильник до повного застигання. Потім вийняти з форми і посипати тертим шоколадом. Торт - ніжна хмаринка готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: