Головна     Рецепти тортів    Шоколадний торт


Шоколадний торт

Шоколадний торт
Автор: Віка

Розділ: Рецепти тортів

15

Вам знадобиться:
- 100 г молочного шоколаду,
- 200 г гіркого шоколаду,
- 200 г вершкового масла,
- 3 яйця,
- 200 г цукру,
- 200 г борошна,
- 170 г меду,
- 200 мл вершків 35%,
- 2 ст. л. какао,
- 1 чайна ложка соди.

Спосіб приготування:
1. Цукор розтерти з вершковим маслом, додати збиті яйця і збитівершки.
2. Потім всипати муку з содою, какао і половину меду. Все добре перемішати.
3. На водяній бані розтопити плитку молочного шоколаду, додати в тісто, влити ? склянки гарячої води, але не окропу. І знову все добре перемішати.
4. Вилити тісто в змащену маслом форму і випікати в духовці прогрітійдо 180 ° С близько 50 хвилин.
5. Тим часом підготувати глазур: на водяній бані розтопити гіркий шоколад, додати другу половину меду і 50 мл води, перемішати.
Готовий торт зверху змастити глазур'ю. 
Шоколадний торт готовий!
Смачного!





Not found

Додати коментар:

Текст:


Добавити рецепт


Нові рецепти
Хліб з розмарином в хлібопічці
Кукурудзяне печиво
Шарлотка з ревенем
Пиріг з корицею
Хлібний пудинг
Повітряні булочки
Сирний пиріг на листковому тісті