стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Кабачковий пиріг





Кабачковий пиріг


Вам знадобиться для кабачкового пирога:

  • 4 яйця
  • 2 склянки цукру
  • 1 стакан олії
  • 2 склянки звичайного борошна
  • 2 ч.л. меленої кориці
  • 1 ч.л. солі
  • 2 ч.л. розпушувача
  • 1 ч.л. соди
  • 1 (250 г) банку ананасів, злити сік і дрібно нарізати
  • 1 стакан рубаних волоських горіхів
  • 2 склянки тертих кабачків
  • 2 ч.л. ванільного екстракту або ванільного цукру
  • Глазур
  • 2 ст.л. молока
  • 1 склянка цукрової пудри

Спосіб приготування кабачкового пирога:
Розігрійте духовку до 180 С. Змастіть маслом і посипте борошном форму для випічки.

Просійте разом борошно, корицю, сіль, розпушувач і соду.

У великій мисці збийте яйця і цукор, поки маса не стане світлою. Вмішайте олію. Додайте просіяні інгредієнти до яєчної суміші і розмішайте. Додайте ананаси, порубані горіхи, ваніль і кабачки. Ретельно перемішайте. Вилийте тісто в підготовлену форму.

Випікайте кабачковий пиріг 80 хвилин, або до тих пір, поки сірник, вставлений в центр пирога, не буде виходити чистий. Дайте охолонути 30 хвилин.
Для глазурі: у маленькій мисці змішайте цукрову пудру і молоко. Коли пиріг охолоне, залийте його зверху глазур'ю. Кабачковий пиріг готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: