стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Французький кокосовий пиріг





Французький кокосовий пиріг


Вам знадобиться для кокосового пирога:

  • Начинка
  • 2 склянки цукру
  • 2 ст.л. борошна
  • 6 яєць
  • 1 стакан кефіру
  • 100 г маргарину, розтопити
  • 1 склянку зацукрованої кокосової стружки
  • 1 стакан рубаних горіхів
  • Пісочне тісто
  • 250 г борошна (1 3/4 склянки)
  • 125 г холодного масла
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1 ст.л. цукру
  • 1 жовток
  • 3 ст.л. холодної води

Спосіб приготування кокосового пирога:
Тісто: Порубати нарізане кубиками або терте на крупній тертці масло з борошном, сіллю і цукром до утворення великої крихти (найлегше в комбайні). Збовтати жовток з водою і поступово додавати в тісто, перемішуючи, поки тісто не збереться в кулю.

Розігріти духовку до 180 С. Викласти тісто в круглу форму 25-28 см, піднімаючи по стінках до самого краю. Можна зробити фігурний бортик.

Начинка для кокосового пирога: У невеликій мисці змішати цукор і борошно. Збити яйця. Ввести борошняну суміш в яйця, до отримання однорідної маси. Додати кефір, розтоплений маргарин, кокос. Вилити начинку на тісто у формі. Зверху посипати горіхами.

Випікати в розігрітій духовці (180 С) 1 год. Французький кокосовий пиріг готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: