стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Торт - Медовик





Торт - Медовик

Торт - Медовик
автор рецепта Автор: Марьяна



Вам знадобиться:
для тіста:
яйця - 2 шт,
мед - 2 ст. ложки,
розпушувач або сода - 1 ч. ложка,
цукор - 1 стакан,
маргарин або вершкове масло - 125 г,
борошно - 3-3,5 склянки
для крему:
вершкове масло - 300 г,
варене згущене молоко - 1,5 банки
для прикраси:
волоські горіхи

Спосіб приготування:
На водяній бані розтопити маргарин або вершкове масло, додати цукор, мед і нагрівати, періодично помішуючи, до однорідності.
Додати розпушувач або соду і помішувати до збільшення в об'ємі і побіління маси.
Зняти з бані і остудити.
Додати яйця і добре розмішати.
Потім додати муку і замісити м'яке тісто. Тісто розділити на 6-8 частин і розкачати коржі.
Випікати коржі в нагрітій до 170-180 градусів духовці 5-10 хвилин
Приготувати крем:
Розм'якшене вершкове масло збити міксером до отримання пухкої маси.
Потім, не припиняючи збивання, додати невеликими порціями варене згущене молоко і збивати до отримання пишної однорідної маси.
Готові коржі скласти один на одного і рівно обрізати краї.
Коржі прослоїти кремом, і зверху торт теж обмазати кремом.
Прикрасити волоськими горіхами і посипати крихтою, що залишилася від обрізаних коржів.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: