стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Вишневий торт





Вишневий торт

Вишневий торт
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться для вишневого торта:

  • 250 гр маргарину
  • 0,5 ч. л. гашеної соди
  • 100 гр. майонезу
  • 1.5 ст. цукру (стакан 250 мл)
  • 3 яйця
  • 2-3 склянки борошна (залежить від борошна)
  • 2-3 склянки вишні без кісточок

Спосіб приготування вишневого торта:
Відокремити білки від жовтків. Зєднати білки з 1 ст цукру (я брала цукрову пудру, збивається дуже легко і швидко), і добре збити, так що б коли перевертаєш миску білки не виливалися.

Цукор, що залишився розтерти з жовтками, додати маргарин (маргарин не розтоплювати!) соду, майонез, борошно та замісити тісто.

Викласти готове тісто на деко (або у форму для бісквітів у мене 23 см) викласти вишні. Випікати вишневий торт в духовці 15-20 хв. при температурі 200 градусів.

Вийняти з духовки, залити вишневий торт збитими білками.

Поставити назад в духовку на 2-4 хв. Вишневий торт готовий.
Смачного!



Коментарі:

СУПЕР!!!!!

Автор:   Ліля
Дата:   2013-12-01

Додати коментар:

Текст: